Let It Die – egy streamer 14 órán keresztül ütlegelt egy ellenfelet


A Let It Die eleve egy nem gyenge játék, de van aki még erre is rá tud pakolni egy lapáttal.

A Let It Die Jackals nevű gonosztevői a legerősebb ellenféltípust jelölik a játékban. Az összes játékost kivégezték már, de egyikőjük felülkerekedett a kihíváson. Cyberassassin24 nevét egyhamar nem felejtik a fejlesztők. Emberünk 14 órán át ütlegelte az egyik Jackalt.

A játékosnak sikerült egy glitchel beerőltetnie az egyik jackalt a felvonó fülkéjébe, és ott ütlegelte a következő órákban. A kalandját streamelte is, amit azonban a Grasshopper Manufacture egyik fejlesztője is követett. A 200-as szintű ellenfelet a streamer az 50-es szintű, Linda nevű karakterével csapkodta, még 14 óra után az ki nem dőlt és el nem tűnt.

Valójában azért tűnt el az ellenfél, mert a fejlesztők lelőtték a szervert, és kivették a Jackals mobokat javításra. Persze a fejlesztők nem akarták, hogy a félnapos kaland ilyen rosszul végződjön, és beígértek egy különleges meglepetést Lindának és mesterének.

Amikor visszaállították a játék szervereit minden karakter kapott egy kevés kreditet kompenzáció gyanánt, és mindenki kapott egy üzenetet, hogy cyberassassin24 segédkezett a hiba megtalálásában. Hősünk ugyanakkor loot nélkül maradt, lévén a levert Jackal eltűnt.

A fejlesztők azt írták, hogy emberünk a való életben kapja majd meg a jutalmát, de hogy ez mit jelent, azt csak a későbbiekben tudjuk majd meg.


Vélemény, hozzászólás?