Ma jelenik meg a Goat Simulator új DLC-je PS4-en


Ma, vagyis március 21-én (mely napot mostantól piros betűs ünnepként jegyez minden gamer a Sony konzoljain) jelenik meg a legendás Goat Simulator kiegészítője, a korábban már több platformon is elérhető Waste of Space. Az agyament trolljáték DLC-jéhez érkezett előzetes ugyanolyan kaotikus, mint maga az alapjáték, érdemes egy pillantást vetni rá.

A Waste of Space megvételével egy űrkolónián kalandozhatunk kecskénkkel, és a játék PlayStation Blog oldala szerint a helyi lakosokat kell terrorizálni, hogy adjanak pénzt a létesítmény fenntartására. Az űr ugyebár végtelen, de a játék úgy gondolja, hogy úgy sem lenne időnk az egészet bejárni, így csak egy közeli bolygóra nézhetünk be. Részt vehetünk továbbá űrcsatákban, mert anélkül ma már ugye nincs űrjáték, átvehetjük a parancsnokságot egy nagyobb űrhajó felett, és megtapasztalhatjuk az eddigi legnagyobb Goat Simulator pálya egyéb „exkluzív tartalmait” is.

A kecskeapokalipszis következő fejezetéhez, amelynek minden pórusából áradnak a sci-fi utalások, körülbelül 5 euróért férhetünk hozzá.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?