Mafia 3 – akkor sincs vége, amikor már vége van


Rengetegszer vetődött már fel a játékosokban a kérdés, hogy a Mafia III történetének lezárulása után lehetőségünk lesz-e szabadon kóborolni és szórakozni a hangulatos New Bordeux-ban, avagy sem. A fejlesztők válaszoltak.

A Mafia III fejlesztői a PAX Westre számos fontos információval érkeztek, például elárulták, hogy milyen ingyenes és fizetős DLC-k várnak a játékosokra a játék megjelenése után. 

Egyre több részletre derül tehát fény a Mafia III dátumához közeledve, azonban egy kérdéses téma minden alkalommal felmerül a játékosokban, mikor befut egy hír a játékról: ez az ún. „Free Roam” lehetősége. Korábban nem igazán ismertük a fejlesztők álláspontját ezzel kapcsolatban, azonban a hivatalos Mafia Facebook oldalon a kiemelt poszt alatt egy rajongói kérdésre válaszolva elmondták az illetékesek, hogy nem kell aggódni, a sztori befejezése után is nyakunkba vehetjük majd New Bordeux számos melléktevékenységet kínáló városát és befejezhetünk minden apró-cseprő ügyünket, mielőtt elköszönünk tőle. 

Egy ismeretlennel tehát már kevesebb. A Mafia III megjelenése október 7-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig is olvassátok el, hogy mit vár tőle egy Mafia rajongó.


Vélemény, hozzászólás?