Mafia 3 – ennyi időbe telik keresztülsétálni a térképen


A játékokon végigsétáló YouTuber ezúttal a Hangar 13 és a 2K Games újdonságát, a Mafia III-at célozta meg és kipróbálta, mennyi idő alatt képes átszelni a térképet.

Conor Kerney, avagy TheyCallMeConor csatornája egy igen egyszerű ötleten alapul: előszeretettel sétál, fut, alkalmanként úszik végig a videojátékok térképein, hogy lemérje, mennyi időbe telik a mutatvány. Nem egy világon kutyagolt már keresztül (a No Man’s Sky-ban még egy bolygót is próbált körbegyalogolni), az ötvenedik videóját pedig a GTA 5-tel ünnepelte. 

A széria folytatódik, következő alanya a Mafia 3 lett. Mint kiderült, a bejárható terület legdélebbi pontjától eljutni a legészakibb részre közel másfél óráig tart, amely a Watch Dogs és a Red Dead Redemption világok teljesítményétől nem sokkal ugyan, de elmarad, viszont a Fallout 4-re sikerült rávernie egy laza húsz percet. A videó végén azt is láthatjuk, hol helyezkedik el az eddig kipróbált ötven játék között. Vannak érdekes eredmények, az biztos!

A Mafia 3 már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de egyelőre számos hibától szenved. Szerencsére a 30 fps-es korlátozás már nincs közöttük.


Vélemény, hozzászólás?