Mages of Mystralia bejelentés – varázslatos a Forgotten Realms atyjának új játéka


Ha a Dungeons and Dragons népszerű Forgotten Realms kampánykészletét megalkotó Ed Greenwood bemutatja új játékát, akkora arra felkapjuk a fejünket: a Mages of Mystralia pedig nem okoz csalódást és újdonságot visz a műfajába.

A Borealys Games bejelentette PC-re és PlayStation 4-re fejlesztett akció-kalandjátékát, a 2017 tavaszán érkező Mages of Mystraliát, amelyben a játékosok megtervezhetik a saját varázslatukat, amikkel aztán fejtörőket oldhatnak meg és ellenfelekkel vehetik fel a harcot. 

A Mages of Mystralia történetét a Dungeons and Dragons közkedvelt, Forgotten Realms nevezetű kampánykészletét megálmodó Ed Greenwood írta, amelyben egy fiatal lány, Zia mágikus erőkkel születik egy olyan királyságban, ahol a mágiát betiltották. Éppen ezért Ziának saját magát kell képeznie és itt jön képbe a játék nagy újítása, a varázslatkészítés. A bejelentéshez mellékelt trailerben megnézhetitek, hogyan is működik ez a gyakorlatban.

A Mages of Mystralia ott lesz a december 3. és 4. között megrendezésre kerülő PlayStation Experience 2016-on, akkor valószínűleg többet is láthatunk majd belőle. Hogy tetszik?


Vélemény, hozzászólás?