Magyar játékeladási toplista – az Őrzőkhöz is sokan csatlakoztunk itthon


Bár egy ideje már nem tűnt fel a hazai toplistán, a múlt héten kifejezetten jól fogyott a Destiny, de ehhez a körülmények szerencsés összjátéka is kellett.

Egy-egy folytatás közelgő megjelenése egyébként is meg szokta dobni az előző rész eladásait, amit már többször észrevehettünk az 576 KByte adatai alapján összeálló heti eladási toplistán is. Ez a múlt héten egy akcióval is társult, ami váratlanul felerősítette a Destiny iránti érdeklődést.

Sokan érezték úgy, hogy ugyan eddig nem vágtak bele a Bungie lövöldéjébe, mégis az új tartalmakra készen szeretnék várni a Destiny: Rise of Iron megjelenését. Így az alapjáték – akár az önálló, eredeti kiadást, akár a The Taken King kiegészítővel érkezett gyűjteményt nézzük – egészen a második helyig jutott a top 10-ben. A The Witcher 3: Wild Huntot viszont ezúttal sem lehetett letaszítani a trónról.

Új játékok

1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. Destiny
3. Grand Theft Auto V
4. Rainbow Six Siege
5. Minecraft
6. LEGO Star Wars: The Force Awakens
7. Far Cry Primal
8. Euro Truck Simulator 2
9. FIFA 16
10. Need for Speed

A használt játékok között talán korábban sosem látott Electronic Arts dominancia mutatkozott, ugyanis a tíz listás helyből hatot a kiadó játékai foglaltak el. A három DICE-lövölde mellett mondjuk ebből három az utóbbi évek FIFA-címeiből került ki, így azért még elmondhatjuk, hogy van mit bizonyítania az EA-nek.

Használt játékok

1. FIFA 15
2. FIFA 13
3. Grand Theft Auto V
4. Star Wars Battlefront
5. FIFA 16
6. Assassin’s Creed IV: Black Flag
7. Battlefield 4
8. Watch Dogs
9. Battlefield 3
10. Mortal Kombat X


Vélemény, hozzászólás?