Már a PS4-es játékosoknak is szervez versenyeket az ESL


A neves esport-eseményeket szervező ESL az átlag játékosokat is szeretné bevonni kisebb versenyekbe, amiket minden korábbinál könnyebben elérhetnek a PS4-es felhasználók.

Ma indult útjára az a rendszer, aminek keretein belül a nagyszabású esport-tornák mögött álló ESL kisebb, online bajnokságaiban indulhatunk el PlayStation 4-en. Ehhez pedig csak egy ESL-fiókot kell létrehoznunk, amit összekötünk a PlayStation Networkös accountunkkal.

A versenyek lebonyolításáért felelős rendszert beépítették a PS Networkbe, így néhány gombnyomással részt is vehetünk egy-egy kisebb versenyen. Az Events fül alatt regisztrálhatunk a hét közben rendezett nemzeti bajnokságokra, vagy a hétvégéken rendzetett Contended Cup eseményekre is olyan játékokban, mint a FIFA 17, a Mortal Kombat X, az NBA 2K17, vagy éppen a Project Cars. Egyelőre csupán egy az egy elleni küzdelmek lebonyolítására alkalmas a rendszer, de a Sony és az ESL szerint a jövőbeli visszajelzések alapján új játékok és formátumok is érkezhetnek a rendszerbe, amihez hasonló szolgáltatást már korábban Xbox One-on is indított az esportokkal foglalkozó cég.

Ti kipróbáljátok majd magatokat valamelyik versenyen?


Vélemény, hozzászólás?