Már hivatalosan is elérhető az új Overwatch-hős


[ad_1]

Ha egy olyan játék kap valószínűleg a játékegyensúlyra drasztikusan kihatással levő frissítést, mint a több mint tízmillió felhasználóval rendelkező Overwatch, az ember akaratlanul is felkapja a fejét, már pedig most pontosan ez történt. A Blizzard bejelentette, hogy mától már nemcsak a tesztszervereken, de a hivatalos, éles változatban is elérhetővé vált a program legújabb hőse, Ana PC-n – más kérdés, hogy a konzolosoknak az alapvető változásokkal is együtt járó frissítésre még bizonytalan ideig várniuk kell, hiszen a PlayStation 4-es, és az Xbox One-os változatról egyelőre nem tett említést a fejlesztőgárda.

Anáról annyit érdemes tudni, hogy bár egy mesterlövészpuska a fő fegyvere, valójában támogató (support) szerepkörben száll be a küzdelembe, ami, elnézve a képességeit, tulajdonképpen érthető döntés. A „Biotic Rifle” névre keresztelt eszközzel ugyanis nem csupán az ellenfeleket tudja sebezni, de a társait is képes gyógyítani, méghozzá igen nagy távolságokról, amely miatt különleges helye lehet majd a játék hősfelhozatalában. Ráadásul nem csak támadni képes, de a „Sleep Dart” támadásával pár másodpercre védekezésképtelenné varázsolhatja a célpontot, sőt, rendelkezik egy „Biotic Granade” fegyverrel is, ami egy nagyobb területen sebzi az ellenségeket – és gyógyíthatatlanná teszi őket pár másodpercre -, ugyanakkor gyógyítja a barátokat, tehát igen hasznos eszköznek ígérkezik. Az úgynevezett „Nano Boost” képességgel pedig ideiglenesen gyógyíthatja, nagyobb sebzéssel láthatja el, és ellenállóbbá varázsolhatja a csapattársakat, vagyis biztos résztvevőnek tűnik minden valamire való teamben.

Az Overwatch idén májusban startolt el PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, a programról igen pozitív tesztet is írtunk, amelyet ide kattintva olvashattok el.

Még több erről…

[ad_2]

Source link


Vélemény, hozzászólás?