Már készül a Marvel vs. Capcom 4?


A Sony több bejelentéssel is készül a PlayStation Experience 2016-ra, és a legújabb pletykák alapján a Marvel vs. Capcom 4 lehet az egyik nagy durranás.

A Marvel vs. Capcom széria a legnépszerűbb verekedős címek közé tartozik, és a rajongók már azóta várnak a folytatás bejelentésére, hogy 2011-ben megérkezett a harmadik rész. Lehetséges, hogy már nem kell sokat malmozniuk.

A hétvégén kerül megrendezésre a PlayStation Experience 2016, amelyre a Sony bevallottan több bejelentéssel készül. Ezeket próbálják mindig titokban tartani, de ahogyan az lenni szokott, egy-két nagyágyú már idő előtt felbukkanhat a világhálón. Talán ez történhetett most is, ugyanis kiszivárgott a Marvel vs. Capcom 4 ízelítőjéből néhány képkocka, amik a játékosok spekulációja szerint arra utalnak, hogy pár nap múlva láthatjuk a kedvcsinálót:

Természetesen ezeket a képeket bárki elkészíthette és ráfoghatta, hogy szivárogtatás történt, azonban a GameZone felkutatta a Marvel vs. Capcom széria közösségének oszlopos tagjait, akik közül többen is megerősítették, hogy valóban készül a negyedik etap, amelynek korai tesztelése 2017-ben kezdődhet meg: 

Mivel semmi kézzelfoghatónk vagy megerősített információnk nincs, ezért egyelőre tekintsünk hatalmas kérdőjelként a Marvel vs. Capcom 4-re (pedig adja magát a feltételezés a Capcom Cup bajnokság kapcsán). Ti szeretnétek, ha igaz lenne?


Vélemény, hozzászólás?