Már lehet jelentkezni a Battlefield 1 bétatesztjére


Aki szeretne részt venni a DICE I. világháborús csataterekre kalauzoló FPS-ének, a Battlefield 1-nek a bétatesztjében, az ne habozzon, jelentkezzen a próbakörre a Battlefield Insider oldalán, ahol azt is megadhatja, hogy melyik platformon (PC, PS4, Xbox One) szeretne lövöldözni. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztráció szükséges az oldalon, ami pillanatok alatt elintézhető, és már csak azért is érdemes ezt megtenni, mert az Insider közösség tagjai három nappal korábban vethetik bele magukat a nyílt béta küzdelmeibe.

Annyit feltétlenül érdemes még megjegyezni a PC-s verzió mellett döntőknek, hogy a Battlefield 1 természetesen az EA saját digitális disztribúciós platformját használja, vagyis szükséges hozzá Origin felhasználó fiókkal rendelkezni, de természetesen ez sem lehet különösebb probléma.

Hogy pontosan mikor kezdődik a próbakör azt még nem árulta el az EA, egyelőre csak annyit tudni, hogy röviddel a jövő héten (augusztus 17-21.) megrendezésre kerülő kölni Gamescomot követően nyílnak meg a szerverek a játékosok előtt, ahol egyébként új előzetessel jelentkezik majd a program.

A Battlefield 1 idén októberben érkezik, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egy időben, a gyűjtői kiadásra vadászók azonban vigyázzanak, mert nem mindegyik exkluzív csomagban találják meg magát a játékot.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?