Már megint kiszivárgott egy Call of Duty-játék


Egyelőre úgy néz ki, hogy 2017 a Call of Duty-játékok tömkelegétől, valamint némelyik weboldal titoktartási megbízhatatlanságától is emlékezetes lesz. Tegnap írtunk a Modern Warfare Remastered önállóan megvehető változatának kiszivárgásáról, erre ma meg érkezik a hír, hogy ezúttal az amerikai korhatár besoroló szervezet (ESRB) listáján jelent meg véletlenül egy rövid időre egy CoD-játék, a Black Ops III Zombie Chronicles.

A Treyarch játékáról nem először szivárogtattak, korábban már egy lengyel és egy mexikói áruház is lebuktatta a programot, amelyben állítólag régebbi Black Ops-játékok pályáit dolgozza fel a harmadik részhez. Az ezúttal is serény Charlieintel ismét elmentette a listázást, ezen a játék részletes besorolása mellett a platformok is látszanak: PC, PlayStation 4 és Xbox One.

Azt tudjuk, hogy a fejlesztő tervez valamiféle bejelentést május 4-re, jó eséllyel erről a játékról lesz szó. A hét vége felé az Activision is jelentkezik pénzügyi jelentésével, ott is esély van új információk felbukkanására.

De ha valaki még ennél is több CoD-hírre vágyik, akkor erre tessék a WWII eddigi infóinak összefoglalásához.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?