Már több mint 50 millió PlayStation 4 konzol kelt el


A PlayStation 4 még mindig nagyon jól fogy, és erre csak rásegítettek a konzol frissített verziói.

A Sony nagy örömmel jelentette, hogy PS4 Próval együtt már több mint 50 millió konzol talált gazdára a jelenlegi generációból

A múlt heti Black Friday a Sony elmondása szerint a PlayStation márka létezésének legsikeresebb hetét hozta el. Pontos számokat nem árultak el, de nagyon komoly méretekről lehet szó. Mivel egyes források szerint Xbox One-ból még ennél is több fogyott azon a bizonyos pénteken, valószínűleg a Microsoftnál sem szomorkodnak

A játékeladások sem állnak olyan nagyon rosszul, lévén már 369,6 millió játék kelt el az üzletekben és a PlayStation Networkön keresztül.

“Igazán elképesztő ahogy a PlayStation 4 közössége fejlődött a megjelenés óta eltelt 3 évben” – mondta a Sony Interactive Entertainment főnöke, Andrew House. “A hihetetlen támogatás a játékosoktól és a partnereinktől lehetővé tette, hogy olyan példátlan hardver felhozatallal jelentkeztünk, mint a vékonyabb PS4, a PS4 Pro és a PS VR.

“Továbbra is a legjobb játékélményt nyújtjuk majd az úttörő szoftverkínálatunkkal és szolgáltatásainkkal, és arra koncentrálunk majd, hogy felgyorsítsuk az üzletet, és tovább bővítsük a PS4 lehetőségeit.”

Hogy utóbbi alatt mit is értett emberünk, arról természetesen semmilyen konkrétumot nem kaptunk, de az biztos, hogy olyan jövőbeli címek mellett, mint a Last of Us Part II és az Uncharted: The Lost Legacy 2017-ben sem fogunk unatkozni.


Vélemény, hozzászólás?