Marvel: Ultimate Alliance 2 – egyre biztosabb, hogy új konzolokra is megjelenik


[ad_1]

Ugyanaz a forrás állítja, hogy a Marvel: Ultimate Alliance 2-t a jelenlegi generációs konzolok is megkapják, amely nemrég az első Dead Rising visszatérését is idő előtt lelőtte.

A Marvel videojátékos fronton is erősít. A Tellale Games-szel közös projektjük ugyan még nem lepleződött le, de az Insomniac Games Pókember-játékát már bejelentették és nagyon úgy tűnik, hogy a jelenlegi generáció játékosai sem maradnak ki a 2006-ban megjelent Marvel: Ultimate Alliance és 2009-es folytatásának élményéből. 

Hirdetés

Június végén a tajvani korhatár-besorolásnak köszönhetően már felfigyeltünk rá, hogy a Marvel: Ultimate Alliance 1-2 és a Transformers: Fall of Cybertron PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenhet az Activision jóvoltából, de van ennél frissebb bizonyítékunk is. Az Exophase honlapján ugyanis felbukkant egy PlayStation 4-es trófealista, amely 59 trófeát vonultat fel, méghozzá az Ultimate Alliance 2 kapcsán. Önmagában talán ez még nem lenne elég az örömhöz, de a Dead Rising első részének szintén felbukkant itt az oldalon hasonló körülmények között és a Capcom rögtön be is jelentette a Dead Rising játékok jelenlegi generációs feltámasztását. 

Reménykedünk benne, hogy az Activision a gamescomra időzíti a bejelentést és nem ismétlődik meg a Prototype: Biohazard Bundle esete, amely fű alatt jelent meg és nem sokat tett hozzá az eredeti játékokhoz. 

[ad_2]

Source link


Vélemény, hozzászólás?