Más lesz az Uncharted: The Lost Legacy hangvétele, mint az anyasorozaté


Az Uncharted: The Lost Legacy-n dolgozó Naughty Dog végre pár konkrétumot is megosztott a széria önállóan is teljes értékű, Indiában játszódó alfejezetével kapcsolatban, amely a fejlesztők szerint mind történetében, mint hangvételében, mind játékmenetében eltér majd attól, amit a szériától megszoktunk.

Az online hírportálok közül először a PowerUpGaming írta meg, hogy Shaun Escayg, a játék művészeti vezetője egy, az Official PlayStation Magazine UK-nek adott interjúban elmondta, hogy a The Lost Legacy annak ellenére is „más lesz hangvételében”, hogy az Uncharted világa által felépített kontextusban játszódik majd”.

A The Lost Legacy-ben a második és harmadik részben felbukkanó, de a negyediket kihagyó Chloe karakterét alakítjuk majd, ahogy az Uncharted 4 közönségkedvenc főgonosza, Nadine is szerepel az új kalandban, bár azt még nem tudni, hogy kettejük sorsa hogyan fonódik majd össze.

Az indiai környezet kapcsán Escayg így fogalmazott: „India ikonográfiája utánozhatatlan: a titkos templomok és különös entitások remek táptalajt biztosítanak az Uncharted: The Lost Legacy-nek”.

Nincs nálad szőlőzsír?

Kurt Margenau, a játék vezető fejlesztője szintén nyilatkozott a lapnak, méghozzá a játékmenettel kapcsolatban.

„Úgy fogalmaznék, hogy ezúttal jóval nagyobb játékterünk van. Nem akarok túl sok mindent elárulni, de a játékmenet kapcsán egyvalamivel kapcsolatban rendkívül lelkesek vagyunk, ez a valami pedig a városi és az érintetlen környezet kontrasztjával kapcsolatos” – fogalmazott titokzatosan a számozatlan epizód rendezője.

Elmondta azt is, amit már tudtunk, mégpedig azt, hogy a The Lost Legacy-t eredetileg DLC-nek tervezték, amíg a projekt ki nem nőtte magát.

A PSX-en bemutatott, majd’ tízperces játékmenet-videót itt tekinthetitek meg.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?