Mass Effect: Andromeda – egy testvérpár lesz a főszereplő


Az eddigi Mass Effect játékokban Shepard nemét kiválasztva dönthettük el, hogy férfi vagy női karaktert szeretnénk indítani. Az Andromeda esetében ez teljesen másképpen lesz.

A PlayStation Meeting 2016-on egy csodálatos gameplay anyagon mutatták meg nekünk a Mass Effect: Andromeda játékmenetét, most azonban egy újabb érdekes információra derült fény.


A legfrissebb hírek szerint a játékban nem egyszerűen választanunk kell egy női vagy férfi karakter közül. A Mass Effect: Andromeda történetének középpontjában egy testvérpár áll majd, mindketten részét képezik a sztorinak. A fivér és nővér közül dönthetjük el, hogy melyikük felett szeretnénk átvenni az irányítást. Ha például a férfit választjuk, akkor a húgunk is ott lesz valahol az univerzumban, így több mint valószínű, hogy a játék folyamán találkozhatunk is vele.

Azt is megtudtuk, hogy a testvérek apja is szerepelni fog a játékban. A korábbi előzetesekben őt láthattuk az N7-es jelzésű páncélzatban. Eddig csak a szereplők vezetékneve biztos, de remélhetőleg hamarosan a Ryder család tagjainak keresztneveiről is lehull a lepel.


Vélemény, hozzászólás?