Mass Effect: Andromeda – még maradnak a fura animációk


Sokan reménykednek benne, hogy az internet kedvenc Mass Effect: Andromeda arcait helyrepofozza majd a megjelenéskor érkező javítás. Rosszt hírt hoztunk.

A helyzet az, hogy az a Mass Effect: Andromeda verzió, amit jelenleg próbálgathatunk az Origin Access trial formájában már az a verzió, amit megjelenéskor kapunk. Ebben már benne van a Day One patch tartalma, ami azt jelenti, hogy a fura animációk maradnak egy darabig (a fenti linkre kattintva megnézhettek pár csodás darabot, egyszerre vidám és kissé kiábrándító).

Nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben javítanak a dolgon, de valószínűleg a megjelenéskor még fogunk látni furán lépcsőző karaktereket, és élettelen vigyorral semmibe révedő, tátogó idegeneket.

A hírt a Mass Effect: Andromeda vezető dizjánere erősítette meg saját twitter profilján keresztül:

Természetesen az első kérdése a rajongóknak az volt, hogy akkor a megjelenés után vajon helyrehozzák-e.

„Első nap? Nem, az a hajó már elment. Több frissítésünk is lesz a későbbiekben, de ezek tartalmáról jelenleg is tárgyalunk.”

Helyretenni a játék összes animációját olyan feladat lenne, amit aligha tudnának megvalósítani a megjelenést követően. Abban azért még reménykedünk, hogy a nagyobb problémákat orvosolják majd a későbbiekben, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy más értékeket kell keresnünk a játékban. Azért nagyon valószínű, hogy fogunk találni.

A Mass Effect: Andromeda megjelenés 2017. március 23-án várható PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra, EA Access keretében már kipróbálható.


Vélemény, hozzászólás?