Mass Effect: Andromeda – megvan a megjelenési dátum?


Bár a BioWare egyelőre nem árult el konkrétumokat a megjelenést illetően, a játék mellé érkező képregényhez már megvan az időpont, ez pedig nyilvánvalóan nem véletlen.

A Mass Effect Andromedát legutóbb a PlayStation Meetingen láttuk, ahogy 4K-ban futott egy PS4 Prón. Azt már tudjuk, hogy november 7-re nagy bejelentéssel készül a BioWare, aminek a megjelenési dátumhoz is köze lehet.

A Mass Effect franchise a játékok mellett különböző képregények és regények formájában is jelen van. A következő játékkal párhuzamosan jelenik majd meg a The Art of Mass Effect: Andromeda a Dark Horse gondozásában, ami már fel is került az Amazon előrendelői kínálatába, méghozzá megjelenési dátummal együtt.

A március 21-e tökéletesen passzol ahhoz, amit eddig tudtunk a Mass Effect: Andromeda kapcsán, arról nem is beszélve, hogy ez egy keddi nap, és ugye az amerikai játékmegjelenéseket erre a napra időzítik. Bár egyelőre nem lehetünk 100%-ig biztosak a dátumban, egy hónap múlva minden bizonnyal sokkal okosabbak leszünk.


Vélemény, hozzászólás?