Mass Effect: Andromeda – több, mint 1200 karakter szólal meg a játékban


Bőven lesz miről beszélni a Mass Effect: Andromeda hatalmas bejárható világában.

Még mindig keressük az állunkat a tegnapi Mass Effect: Andromeda launch trailer után, a BioWare pedig csak tovább bombáz minket a lenyűgöző számokkal. A csapat tegnapi livestreamjéből kiderült, hogy a játékban kétszer annyi karakter szólal majd meg, mint az előző részben.

Mac Walters, a játék kreatív direktora egy élő közvetítés során árulta el, hogy míg a Mass Effect 3-ban nagyjából 670 karakterhez tartoztak párbeszédek, addig a Mass Effect: Andromedában ez a szám már inkább az 1200 körül van. Michael Gamble elmondása szerint nem csak a szereplőgárda nőtt nagyobbra, de sokkal több dologról folytathatunk majd párbeszédeket az egyes szereplőkkel:

“Sokat dolgoztunk azért, hogy a csapattársaid kidolgozott, sokoldalú karakterek legyenek és hogy beszélhess velük olyan dolgokról, amik átmennek egyik párbeszédből a másikba.”

Ugye a csapatunk úgy bővülhet, hogy úgynevezett Andromeda Viability pontok gyűjtésével újabb kolonistákat ébreszthetünk fel, ezzel is növelve a Nexus állomás lakosságát. Gamble szerint egyébként ez az 1200-as szám nem csak akkor jön ki, ha beleszámolunk minden utolsó kereskedőt is, annál kicsit fontosabb karakterekből is bőven összejön ennyi. A Mass Effect: Andromeda megjelenés március 23-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Ti mennyire várjátok?


Vélemény, hozzászólás?