Még a Dota 2-t is lehet tolni az orosz csodakontrollerrel


Ha Steam kontrollere nem győzött meg arról, hogy igenis lehet gamepaddel irányítani egy PC-s MOBA-t, akkor talán majd ez.

Ugyan nem ez lesz a következő The International hivatalos irányító eszköze, de az tuti, hogy izgalmas kis ketyere az R-Handle. Meg az is, hogy Alex és Eugene Nesmeev csodája akkora, hogy különösebb erőfeszítés nélkül lehet agyonverni vele valakit.

A srácok annyira biztosak a saját cuccukban, hogy bátran állítják, ez az összes többi kontrollert felülmúlja. Abban igazuk van, hogy a klasszikus Xbox és PlayStation irányítók karjai nem a legoptimálisabbak minden játék (pl, ha már előkerült, Dota 2, de MMO-kat is sorolhatnánk) irányítására, és valószínűleg nem ez a tekergethető katasztrófa lesz rá a megoldás.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=R9tXJEpSlrA]

Jelenleg nincs semmilyen lehetőség arra, hogy megvásároljuk az R-Handle kontrollert, és támogatni sem lehet a projekt fejlesztését – marad a várakozás. Én ezt csak azért nem bánom annyira, mert ennél sokkal egyszerűbb és olcsóbb módokat is tudok a felesleges MMR-em elvesztésére.


Vélemény, hozzászólás?