Még a Föld napjára is van egy Prey előzetes


Megjelent az Arkane Studios horror játékának legújabb trailere, amelyben a fejlesztők az újrahasznosítás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet. Ha már Föld napja van.

A világon mindenhol ezen a napon ünneplik meg a Föld Napját, melynek során különféle eseményekkel hívják fel a környezetvédelmi szervezetek az újrahasznosítás és környezet megóvásának fontosságát. A mai napon a Bethesda is úgy érezte, hogy hozzájárul ehhez a nemes célkitűzéshez és közzétett egy új trailert a Preyhez, melynek szintén a bolygónk védelme áll a középpontjában.

A legújabb trailer címe „Recycle Everything”, ami természetesen ebben az esetben nem csak a környezetvédelemre utal, hanem egy játékmechanikára is a Preyben. A játék során lehetőségünk lesz arra, hogy az összegyűjtött tárgyainkat egy speciális berendezés segítségével újrahasznosítsuk és különféle erőforrásokat nyerjünk belőlük, amiket aztán craftolás segítségével újabb tárgyak előállítására használhatunk.

A videóban szerepel a Recycler Charge nevű speciális gránát is, ami a körülötte lévő anyagokat újrahasznosítható erőforrásokká konvertálja. Reméljük a valóságban nem kell majd ennyire messzire mennünk a Föld védelme érdekében.

A Prey megjelenése május 5-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, viszont a konzolos rajongók már április 27-én kipróbálhatják a játék demó verzióját.


Vélemény, hozzászólás?