Még be sem jelentették a PlayStation 4 Slimet, de már van róla unboxing videó


Az új külsővel felszerelt slim PlayStation 4-ről még elvileg semmit nem tudunk, de gyakorlatilag már minden infó kint van róla, egy unboxing videóval együtt. Amíg le nem veszik ezt is.

A múltkori aukción már láthattuk, hogy hogyan is néz ki a PlayStation 4 Slim, bár a képek nem voltak tökéletesek, és valljuk be, hogy ilyen fotókat nem túl nehéz összerakni. Ugyan a most kikerült unboxing videóról sem állíthatjuk biztosan, hogy tényleg egy PS4 Slimet látunk, de azért ez átverésnek már picit erős lenne.

A brit videós ZRZ rátette a kezét egy vadonatúj, gyári csomagolású PlayStation 4 Slimre, amit egy új anyagban be is mutatott. Semmi újat nem tudtunk meg a gépről, azon kívül, hogy több szögből is láthatjuk az átalakított borítást.

Annyi extra azért kiderült, hogy az új géphez járó kontrollereken van egy apró világító sáv, amivel különböző infókat közölhet veled a konzol.

A hivatalos infókat valószínűleg a szeptember 7-én megtartott PlayStation Meeting alatt tudjuk majd meg, addig pedig gyorsan nézzétek meg a fenti videót (a nagy képre kattintva), mert nem lepődnénk meg rajta, ha a Sony néhány órán belül eltüntetné, ahogy tette ezt a tegnapi videóval is.


Vélemény, hozzászólás?