Még egy nap család nélkül és élelem nélkül


Tegnap bejelentettem hogy semmit nem fogok enni az otthoni kosztból és ezt teljes egészében betartottam.
Semmit nem ettem egész nap,ettől egy kicsit gyengébbnek érzem magam,kicsit szédülök,de szerintem ha haza megyek a ruháim alatt találok 20ft-ot amit vész esetére dugtam el magam elől,csak most jutott eszembe.
Abból tudok venni vagy egy zsömlét,vagy 2 kiflit ami arra jó hogy azért legyen valami a gyomromban.
Száműzetésemet nagyban segíti hogy a 21.századba születtem ahol szinte minden üzletben van wifi és konektor,így blogolni tudok,talán még egy videót is összedobok valahogyan,bár a laptopom alkalmatlan erre a célra,így most nagy erőkkel keresek állást magamnak, annak reményében hogy sikerül találnom albérletet és az állással együtt sikerül fedeznem a saját életvitelem.
Egyébként érdekes lecke lesz ez számomra,megtanulok egyedűl élni a lehető legkevesebb pénzből.
Egyszer már volt szó erről még a lifebag videóm kapcsán,ahol kifejtettem hogy mennyire fontos egy olyan táska amibe a főbb dolgaink vannak.
Ugyanezt a módszert alkalmazom most is.
Most ugyanabban a kávézóban vagyok mint tegnap és a közelembe látok pár csomag cukrot,ez jól fog jönni a táskámban lévő teafilterhez.
Kövessétek a kalandom,mert hogy mi vár még rám én sem tudom pontosan.
Remélem olyan állást sikerül találnom amiből ha a saját élelmezésem nem is,de egy bérelt lakást és ezt a szervert ki tudom fizetni,ami ugye havi 500ft és csak erre a hónapra van kivezetve,közeleg a hónap vége amitől eleve rettegek.
Hogy fizetem én ezt ki?:S
Nemrégiben eladtam 1 memória kártyát de az rá ment egy BKV büntetésre+ 1000Ft, úgyhogy azon a 20 ft on kívül nem emlékszem hogy más vagyonom lenne.
Remélem azért jobb sorsra jutok mint Tom Hanks A számkivetett(Egy Robinson Krúzó feldolgozás) című filmben:)
Szurkoljatok,hogy túl éljem ezt a pár nehéz napot,támogassatok itt kommentben,mert ti tartotok életben még:)


Vélemény, hozzászólás?