Még egy reklám,de nyugi nem lesz több


Anyagi helyzetemből adódóan, muszáj volt ki tennem a linkek szekciójába elhelyezett, tárhelyem reklámját.
Nem fogok hazudni nektek srácok, nagyon leégtem, és ezzel a lépéssel tudom egyedül fenntartani ezt a helyet mindannyiunknak.
Egyébként, ha az én linkemen regisztráltok tárhelyet, akkor nekem kedveztek és hozzá segíttek az oldalt, a további működéshez.
Mindez idáig remekül helytálltam a sok támadás ellenére is.
Én csak annyit kérek tőletek, hogy aki tárhelyet keres, annak számára küldjétek el ezt a linket, ezzel segíthettek nekem:
http://www.mobilxcloud.hu/ugyfelkapu/?affid=94
Annyi hasznom van belőle, hogy minden regisztrált ember után,aki rendesen fizeti a tárhelyét jutalékot kapok, így könnyebb fenn tartanom az oldalt.
Ezt az összeget, én nem készpénz formájában kapjátok meg, szóval közvetlen anyagi hasznom NEM származik belőle, pusztán jóvá írják a virtuális malacperselyembe a tárhelyesek.
A tárhelyről annyit, hogy eddig, ezzel volt a legkevesebb problémám.
Ha, voltak is gondok, hamar rendezőztek, a webserverrel ellentétben.
Össze sem tudom hasonlítani a 2 tárhelyet, egyszerűen leírhatatlan az érzés, hogy 10/9 arányban bekapcsolom a gépem és van oldalam, nincs tűzfal hiba meg egyéb baromság.
Nyilván a dreamhost azért jobb, mert végtelen a tárhely, de ha nem tudsz jól angolul, akkor egy magyar tárhely sokkal jobb, hiszen a supportosokkal jobban megértitek egymást.
Remélem a reklám nem túl zavaró számotokra, továbbra sem fogok bevezetni idegesítő felugró ablakokat vagy hasonlóakat, ezeknek még mindig ellene vagyok!
Ha ez lenne az egyetlen lehetőségem, akkor inkább bezárnám az oldalt, ennyire sosem fogom leadni az igényeim.
Köszönöm megértéseteket.


Vélemény, hozzászólás?