Még idén megjelenik a Spider-Man!


A tavalyi E3-on debütált látványos előzetes óta alig érkeztek hírek az Insomniac Games által készített Spider-Man játékról, Ryan Penagos, a Marvel Digital Media alelnökének köszönhetően azonban most lényegesen okosabbak lettünk, már ami a megjelenést illeti.

A GamingSince95 nevű Reddit felhasználó rögzítette egy livestream felvételét, melyben Penagos a Marvel soron következő videojátékos megjelenéseiről beszélt, amikor a következőket találta mondani.

“…ezeken kívül még van néhány játék a horizonton az idei évre, mint például a PlayStation 4-re érkező Spider-Man vagy a Marvel vs. Capcom: Infinite, ami PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is befut majd.”

Ezidáig sem a Sony, sem a Marvel, sem pedig az Insomniac nem ejtett szót a játék várható megjelenésének időpontjáról. Bár a játéknak elméletileg nincs túl sok köze a nyáron bemutatásra kerülő Pókember: Hazatérés című filmhez, nyilvánvalóan nem ártana egymásnak a két projekt egymáshoz közel eső megjelenése.

A Spider-Man szerencsére nem tervezi, hogy ezredszerre is elmeséli Peter Parker eredetét, helyette a már tapasztaltabb hős bőrébe bújhatunk, aki évek óta harcol a bűnnel New York városában. A Ratchet & Clank-széria fejlesztőinek projektjével a minden jelenleg készülő Marvel-játékot összesítő bejegyzésünkben is foglalkoztunk.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?