Megjelenési dátumot és új trailert kapott a Sniper: Ghost Warrior 3


A 2013-ban debütált Sniper: Ghost Warrior 2 nem lett különösebben emlékezetes alkotás, éppen ezért a szériát gondozó CI Games csapata úgy döntött, hogy a harmadik etapra felrázza egy kicsit a sorozatot. Az előrelépésnek az egyik fő letéteményese a nyitott világra való áttérés lesz, a történet szerint ugyanis mesterlövészünkkel a polgárháború sújtotta orosz határvidéken kell majd pontos lövéseket leadva ritkítani az ellenséges erőket. Feladatunkat azonban nemcsak a dinamikus időjárási tényezők, hanem a váltakozó napszakok is nehezíthetik, a szövevényes, árulásokkal és fordulatokkal teli történetről már nem is szólva.

A játékban természetesen nem csupán a mesterlövész puskánkra hagyatkozhatunk a küzdelmekben, ennek illusztrálására pedig összedobtak egy látványos trailert a CI Games fejlesztői. Ebben háromféle játékstílust is megmutatnak, hiszen a küldetésekhez vérmérsékletünknek megfelelően foghatunk majd neki: a messzi távolból leadott halálpontos lövésekkel (sniper), lopakodva és hangtalan közelharcokba bocsátkozva (ghost), vagy éppen Rambóként minden létező tűzerőt bevetve (warrior).

Minderre pedig már nem is kell olyan sokat várnunk, hiszen a Sniper: Ghost Warrior január 27-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?