Megjelent a Dirt Rally PSVR frissítése


A hét végén végre megjelent a Dirt Rally frissítése, amely a játékot teljes körű PSVR-funkcionalitással, új játékmódokkal, illetve PS4 Pro támogatással ruházza fel – derül Christina McGrath, a Dirt Rally community managere PlayStation Blogon közzétett bejegyzéséből.

A frissítés letöltésével az összes pálya és játékelem elérhetővé válik VR-ben is, valamint megnyílik az új Co-driver mód. Ennek indítása után barátunk – aki a képernyőt nézi és egy kontrollert tart kezében – feladata az lesz, hogy jó navigátorként időben, pontosan jelezze, mi vár minket a kanyar mögött, még mielőtt egy nagyvonalúan bevett kanyar után a szakadékban landolnánk – amennyiben rossz gombot nyom meg, vakon leszünk kénytelenek vezetni. Navigátorunk pontosságát és gyorsaságát a pályák végén értékeli is a program.

A frissiben megjelent PSVR frissítés PS4 Pro kompatibilitással érkezik, és február 28-ig akciós áron, minden DLC-vel és az alapjátékkal együtt 43,39 dollárért megvásárolható. Amennyiben ez utóbbival már rendelkezünk, 13 dollárért tölthetjük le a frissítést.

A Dirt Rallyról írt tesztünket itt olvashatjátok el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?