Megjelent a Doom első DLC-je, az Unto he Evil


Nem is kellett rá sokat várni – az alapjáték májusban jelent meg, az első kiegészítőt pedig hivatalosan az idei E3-on jelentette be a Bethesda, a mai naptól pedig már el is érhető minden platformra, amelyre az alapprogram megjelent. Az Unto the Evil sajnos nem a zseniális kampányt folytatja, sokkal inkább a meglepően sok kritikát kapó, nem is az id műhelyeiben készült multit próbálja kicsit kipofozni. Három új térképet próbálhatunk ki (Cataclysm, Offering és Ritual), egy új fegyvert (UAC EMG pisztoly) és egy új tárgyat (Kinetic mine), valamint egy ebben a módban soha nem látott, játékosok által irányítható démont, a Harvestert is megkapjuk, a kötelező milliónyi kozmetikai kiegészítőn kívül.

Ráadásul, hogy növeljék a DLC vásárló táborát – illetve megpróbálják összefogni azokat, akik még mindig rászánják magukat a multira – az id és a Bethesda bevezetett egy igen ötletes megoldást, az úgynevezett PartyPlay-t. Ennek a segítségével azok, akik rendelkeznek a kiegészítővel, behívhatják annak a térképeire azokat a barátaikat, akik csak az alapjátékot nyüstölik – így, bár a letölthető tartalom többi extrájából nem részesülnek, az új arénákban van lehetőségük győzelemre törni. Ha pedig mindez nem volna elég, ünnepelve a kiegészítőt mától egészen hétfőig minden meccsért dupla tapasztalati pont jár, ha megvan nekünk az Unto the Evil, ha nincs.

A Doom idén májusban látta meg a napvilágot PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, a DLC mindhárom platformon elérhető – ha pedig az alapjáték kampányáról írt tesztünk érdekel, javasoljuk, látogass el az alábbi linkre.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?