Meglepetés: a Transformers: Fall of Cybertron már a héten megjelenik újgenerációs konzolokra


Bár pár hete a tajvani korhatár-besorolást végző bizottság honlapján már felbukkantak a 2012-ben PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelent Transformers: Fall of Cybertron PS4-es és Xbox One-os változatai, hivatalosan azonban nem jelentette be azokat az Activision. Ezért is meglepő, hogy előbb az ausztrál, majd pedig hirtelen a brit PlayStation Store és Xbox Store oldalán is megjelent a program, mely a mai napon már le is tölthető a masinákra (idehaza vélhetően holnapig még várnunk kell).

Az Activisiontől persze mostanság nem szokatlan az ilyen meglepetésszerű megjelenés, ám sajnos ezekben eddig nem volt sok köszönet, lévén a Prototype és a Marvel: Ultimate Alliance 1-2. portjai is borzalmasra sikeredtek, ráadásul a kiadó szinte mindenféle felújítást mellőzve, mégis teljes áron kínálja ezeket az átiratokat. Az Autobotok és az Álcák örök háborúját megéneklő sorozat egészen jól sikerült epizódjával is hasonló a helyzet, a High Moon Studios berkeiben készült program PS4-en 50 dollár, Xbox One-on pedig 70 dollárba kerül. Hogy mi az oka a jelentős áreltérésnek a két platform között, azt egyelőre nem tudni.

A jó hír azonban, hogy az új gépekre nemcsak az alapjátékot kapjuk meg ezen összegekért, hanem három DLC-t is, méghozzá a multiplayerre fókuszáló Havoc Packet, illetőleg a DINOBOT Destructor Pack és a Massive Fury Pack kiegészítőket. Mindenesetre óvatosan a lelkesedéssel!


Vélemény, hozzászólás?