Megosztók a Telltale-féle Guardians of the Galaxy első kritikái


A mai nappal debütált a Telltale Games által készített Guardians of the Galaxy első epizódja, a Tangled Up in Blue, amiről az eddig napvilágot látott kritikák nem igazán alkotnak egységes képet.

A MetaCritic oldalán a játék Xbox One változata mellett egyelőre két kritika szerepel, így ott még nem alakult ki átlag, viszont a PlayStation 4-es verzió 13 kritika után 76 ponton, míg a PC-s változat 8 teszt után 66 ponton áll. Az első epizódot legjobban lapunk amerikai oldala szerette, ahol 8.5 ponttal kapott ‘Nagyszerű’ értékelést. A kritika szerint a Tangled Up in Blue kiváló érzékkel ragadta meg a képregények és a filmek szellemiségét.

A Heavy 8.75-ös és a SixthAxis 8-as pontszáma mellett is akadtak inkább pozitív végkicsengésű értékelések szerte az interneten, az Attack of the Fanboy ötből négy pontra értékelte az epizódot, a Gamespot és a God is a Geek pedig 7 pontra találta azt érdemesnek.

Akadtak azonban kevésbé elnéző recenziók is, a DualShockers (5/10), a GamesBeat (50/100) és a PC Gamer (58/100) sem találta közepesnél jobbnak a játék első felvonását.

Hogy a közepestől nagyszerűig terjedő értékelések közül kinek érdemes hinni, azt mindenki döntse el maga, a játékról hamarosan mi is megmondjuk a magunkét.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?