Mégsem új játéka bejelentésével incselkedett a Remedy


Pár napja egy sokat sejtető videóval jelentkezett a korábban a Max Payne 1-2-t, az Alan Wake-et, legutóbb pedig a Quantum Breaket jegyző finn Remedy Entertainment, melyen a cég arca, Sam Lake azt ígérte, hogy egy nagyon fontos trailerrel jelentkeznek hamarosan.

Mivel a stúdió két AAA címen is dolgozik nagy titokban, így megindult a találgatás, hogy vajon milyen játék leleplező előzetesével rukkol elő a csapat. Nos, az előzetes megérkezett, de kiderült, hogy csupán egy a trollkodás határát súroló (vagy inkább bőven átlépő) dolgot húzott meg a csapat, és nem új programjuk trailerével, hanem az annak elkészítéséhez szükséges munkaerő toborzására szolgáló videóval jelentkeztek.

Hát ennyi. Azt mindenesetre jó tudni, hogy nagy dolgokra készül a csapat, hiszen alig több mint fél éve ugyancsak kreatív álláshirdetést tettek közzé, így rövid időn belül több alkalmazott is csatlakozhat/csatlakozhatott a Remedyhez. Persze kell is a munkaerő, hiszen az említett két AAA projekt mellett (melyeken az egyiken már másfél éve dolgozhatnak a fejlesztők) a CrossFire 2 című online shooter kampányán és a Northlight motorjuk többjátékos címek megalkotására való felkészítésén is dolgoznak. És ki tudja, talán a The Game Awards 2016, vagy a pár nappal később megrendezésre kerülő PlayStation Experience rendezvényen talán tényleg felbukkan egy trailer…

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?