Mekkora a PlayStation 4 Pro?


Egy összehasonlításból most kiderül, hogy a PlayStation 4 Pro méretei hogy viszonyulnak a kisebb rokonaihoz, illetve a konkurencia gépeihez.

Számítottunk rá, hogy a PlayStation 4 Prónak egy kicsit nagyobbnak kell majd lennie az elődeinél, hogy elférjenek benne az extra lóerők. De azt még nem néztük meg, hogy mégis mennyivel lett nagyobb a konzol a társainál, illetve azt sem, hogy a méreteiért korábban már gúnyolt Xbox One-hoz hogyan viszonyítható.

A GamesRadar legújabb összehasonlító videójában most megnézhetjük, hogy mennyit nőtt a PlayStation 4 Pro és egyébként meglepő módon nem annyira drasztikus a változás: nagyjából egy ujjnyival vastagabb, mint az alap PlayStation 4. Az eredeti Xbox One természetesen továbbra is kilóg a sorból az orbitális méreteivel, de szerencsére az Xbox One S ezen a téren is sokat javított.

Nyilván nem a külső a legfontosabb egy konzolban, de azért érdekes egyszer ezt is megvizsgálni. Ti mit gondoltok? Szerintetek jobb, ha egy konzol vékony és elegáns, vagy teljesen mindegy, amíg befér a tévé alá?


Vélemény, hozzászólás?