Miért fáj az embereknek hogy létezem?:D


Sokat gondolkozom azon, vajon miért probléma a tevékenységem mások számára.

Nem hirdetem magam, nem vagyok mindenki képébe mikor fel lép a Tubera, ennek ellenére vannak emberek, akik veszik a fáradságot, beregisztrálnak ide, és jelzik hogy nem tetszik amit csinálok.

Mert nem vagyok vicces, meg érdekes.

Nem akarok vicces lenni, lehet néha el sütök egy-két poént, főleg a magam szórakoztatására, de nem számítok rá hogy bárki is nevetne rajta.

Ha nevetnek az jó, de ha nem, akkor sem dől össze a világ.

Mióta megváltozott a tevékenységem célja és ez az egész blog már nem a közönséget, hanem magamat szolgálja elsősorban, már olyan mindegy, hogy milyen tartalmat adok ki a kezem közül, hiszen elvégre magamnak csinálom elsősorban.

Persze a tutorial videókat részben másoknak is, de annak hadd ne keljen már viccesnek lennie…

Valamikor csak meg akarok valósítani egy fejembe lévő ötletet és nem biztos hogy jó lesz, de én így akarom, meg akarom csinálni és kész.

Akinek ez nem tetszik ne nézzen, nem kötelező.

Még csak kötelező likolás sincs az oldalon,mindenki ingyen részesül a tartalomban és az oldalban lévő funkciókban, melyet közösen fejlesztettünk SZABAD IDŐNKBEN egy barátommal.

Kapunk érte egy kurva köszönöm-öt?

Azt neem, csak sírni tudtok hogy ez nem jó, meg az nem jó.

Próbáljatok 8 óra munka és 2 óra utazás után jobbat gyártani.

Soha nem állítottam hogy profi videós vagyok, mindig azt mondtam van hova fejlődnöm mert így is van.

Nem voltam nagy képű hogy hát az én videóim már pedig tökéletesek, tudom a határaimat, nekem ez egy hobbi és akként is kezelem.

Csak azt kérem mindenkitől, hogy aki nem szereti azt amit csinálok ne kövessen, egyszerűen csak hagyjon békén, nem hiszem hogy ez olyan nagy kérés!

 

 


Vélemény, hozzászólás?