Mikor mondjátok nincs szükség kritikára…


Rengeteg olyan kommentet kaptam már, az úgymond „pályafutásom” során, hogy mi értelme kritizálni,miért van kritikára szükség,stb.
Álljon válaszul ez a videó,mely talán az emberiség legnagyobb mocska a Holnap történt,a valóságshow-k és talkshow-k,Tv mágusok után:
Videó megtekintése
Ez az ember nem, hogy egy hajléktalan, senki lett egy ilyen videó napvilágra kerülése után,hanem kapott egy külön műsor-t ,ahol továbbra is azt fojtatta, amit itt adáson kívül csinált,immár komoly summáért!
Kis erős túlzással, Balázs a következőket csinálja a Talkshow-jában és ezen a felvételen:
Meggyújt egy szivart, elnyomja az arcodon,utána pedig reklamál, hogy miattad el aludt a szivar,hogy merészelted ezt,utána leszellenti az arcodat és a pofádba nevet…
Ha nem kapott volna, annyi kritikát ez a videó és összességében Balázs,akkor azt hinné, hogy ez a viselkedés normális(láthatóan nem veszi észre,hogy nem az,különben nem folytatná) és mindannyian félthetnénk a gyerekeinket tőle.
Kritika azért kell, hogy az ilyen és ehhez hasonló mocskokat kiűzzük,sárba tiporjuk és megvédjük a társadalmat tőle,ha már a társadalom nem képes fel fogni a károsságát.
Mert nyilván nem képes,ha ennek komoly nézettsége volt elég sok ideig.
Mert ugye egy normális társadalom, amely fel ismeri ennek károsságát nem néz ilyen mocskot?
Ugye??
Ugye?!
Fenét nem,sajnos…


Vélemény, hozzászólás?