Milyen bunkó emberek vannak manapság…


Tegnapi nap folyamán össze vesztem a nevelő apámmal, aki ezért lecsapta a biztosítékot.
A vitát az jelentette hogy ő a tegnapi napot megelőzően egész végig bunkó stílusban beszélt velem majd tegnap oda jött hozzám hogy keresek meg neki valamit Google-n.
Én azonban emlékeztem a szemétkedéseire és azt mondtam hogy nem mert bunkó voltál velem,most azt kapod amit adtál.
Egy ideig ott állt a gépem felett,hátha meg gondolom magam,meg elegem van abból hogy a bámulja a személyes dolgaim,de nem úgyhogy más fajta módszerekhez folyamodott…
Elkezdte lekapdosni a kezemet az egérről és össze-vissza nyomkodni mint valami pszichopata állat.
Mikor látta hogy ez sem vezet eredményre ekkor lekapcsolta az áramot,mire én enyhén szólva ideges lettem mivel nem volt időm kikapcsolni a géped,ami így bizonyos mértékben károsodott és kevesebb lesz az élettartama.
Mivel 2 villanyóránk van ő az áramtalanításból semmit nem vett észre,mi sötétben ültünk 0 áram nélkül,az ő szobályába éget a villany,ment a tv,a rádió.
Kis idő múltán meg untam ezt a bohóckodást és felkapcsoltam a biztosítékot és azt mondtam anyámnak kapcsolja be a tv-t,nyugodtan nézze.
Erre ez a bunkó fel kell és lekapcsolja megint a biztosítékot,és még neki áll feljebb meg szólal:
ezt egész este játszhatjuk,én fizetem a villanyt 20 éve!
Azt persze nem teszi hozzá hogy azért tudja fizetni mert én kezelem a hirdetéseit,meg fel raktam és eltudta adni a szarjait,amiből befizette a villanyszámlát.
Meg nem is mindig fizeti, azért van 200 ezres villanyszámla tartozás a házon…
Na mindegy,anyám pedig mellé állt hogy én vagyok a hülye mert nem kerestem meg neki azt amit akart és csak 5 percembe került volna -mondja ő aki nem ért a számítógéphez egyáltalán-,majd megkért kérjek bocsánatot és kérjem meg hadd kapcsoljam vissza az áramot.
Nem tudta megérteni, hogy nem az 5 percen van a hangsúly,hanem ha bunkók az emberrel ne várja, hogy az-az ember aki bunkó volt, kedvességet fog vissza kapni.
Nem fogok megalázkodni egy felsőbb hatalom előtt sem,pláne egy ilyen senki előtt.
Próbálok munkát találni és minél hamarabb elköltözni,de nehéz amíg még suliba járok.
Segítsetek,ha tudtok olyan munkát ami suli mellett is végezhető és nem túl nehéz,szóljatok.
Azt nem várom el senkitől hogy befogadjon és ingyen élősködjek rajta,bár igen meghatódva lennék ha valaki fel ajánlaná és jelen helyzetemben nem tehetnék mást mint hogy el fogadom…
Jelenleg egy kávézóból írok,úgy néz ki ez már rendszeré fog válni,mivel ha engedélyezik is az áramot otthon,akkor sem fogom használni,ha alpárian akarok fogalmazni:
„Dugják fel maguknak!”
Valószínű az otthoni kosztból sem kérek soha többet,mert az is övék és majd az lesz a következő, hogy mi etetünk,engedelmeskedj!
Aki képes levonni ebből a szövegből a konzekvenciákat,az pontosan tudja miről van szó.
Egy ember szabadságát,jólétét sem lehet korlátozni,semmilyen mértékben.
Nem állatok vagyunk,hanem emberek és elvileg egy család voltunk egészen mostanáig.
Vajon meddig kellene tűrnöm,hogy ilyen zsarnokok uralkodjanak felettem?
Lehet, hogy anyám hajlandó behódolni a nevelő apám kénye-kedve szerint,de én nem csak hogy nem tudok,de nem hagyok hajlandó behódolni és talpat nyalni…
Egy férfiben legyen tartás, határozottság,legyenek elveid ami mellett kiállsz!
részben ezért nem hallgatom meg az olyan kommenteket melyek a külsőm megváltoztatására irányulnak,mert ez vagyok én vagy elfogadsz a külsőmmel együtt vagy ne nézz,mert senkit nem kötelezek arra hogy nézze a videóimat…
Továbbiakban nem érzem hogy lenne családom,aki egyet ért,írja meg kommentben…
Viszont aki tud segítsen,mert fontos lenne,nem bírok tovább itt élni:(


Vélemény, hozzászólás?