Mother of God,Szirmai úr belépett a Sátán birodalmába!


Minap böngészek facebookon és rá találok erre a képre,nem hittem a szememnek,nézzétek csak ki van a képen:
Kép megtekintése
Úgy bizony,Szirmai Gergely a Sátán műhelyében.
Nem hittem, hogy ez valaha be következhet!
Bár mondjuk a tv-ben való szereplés után,várható volt ez a lépés.
Azt hittem okosabb vagy ennél Gergő,bár reménykedem, hogy ez csak egy futó találkozó és semmilyen koprodukció nem származik belőle,mert akkor bizony némileg összefogsz menni a szememben.
Minket ez annyiból érint hogy példaképként van feltüntetve Szirmai úr,de ha ebből bármilyen produkció születik,ezt a státuszt azonnal meg kell vonni.
Mivel nem tartom helyesnek hogy ilyen közösséggel bármilyen kapcsolatunk is legyen,ezért jelent meg ez a poszt.
Önfejű(mármint a tapasztalatink és az előzményekből megismert információink alapján ),tárgyalásképtelen,tiszteletlen közösségekkel(nem kizárólagosan az Other World-re vonatkozik ez a mondat) és a velük pacsizókkal nem szimpatizálunk!
Be kell valljam ez a posztot indulatokkal telve írtam/írom(még mindig szerkesztgetem, hogy korrekt legyen),mert borzasztóan feldühít hogy egy számomra ilyen fontos ember lealacsonyodhat egy ilyen közösséghez, amely nem képes megadni egy alapvető tisztelet és közben még sértegetik az embert,utána ha az ember visszavág elvárják hogy elnézést kérjek,amit ők egyébként nem tettek meg.
Érdekesség,hogy a közösség vezetője felháborodva fel keresett, hogy vonjam vissza a posztot és perrel fenyegetőzött,pedig nem is kifejezetten róla szól a poszt,nem magáról a személyéről.
Ezt azonban én nem fogom meg tenni,ennek oka, hogy tiszteletben tartom a független újságírást.
De mielőtt mindenki összekötné magában a blogot a napisz*r szinttel,el kell mondanom, hogy a közösség vezetőjét,mint olyant egyáltalán nem aláztam meg ebben a posztban,nem tettem közzé semmilyen adatát,így teljesen megvédtem őt a támadásoktól,tehát, ha azt vesszük korrekt voltam.
Itt pusztán egyetlen dologról van szó,hogy egy számomra pozitív figura,találkozik egy teljesen negatív értékrendszerrel és hozzáállással rendelkező közösséggel,amiből reménykedünk semmilyen produkció nem fog származni.
De ha végül is azt vesszük,minden komolyabb kritikust és újságírót perbe fogtak már valamilyen indokból,ezek szerint gammer szavakkal élve „skillesedünk”:D
És még egy dolog ami így eszembe jutott,csak egy érdekes megjegyzés:
Érdekes a nevük, Other World, lehetséges tán, hogy a pokol birodalmára utalna?:D

Poszt szerkesztések:
2013.05.06


Vélemény, hozzászólás?