Mount & Blade: Warband – heteken belül konzolokra is megjelenik az első rész


Eddig csak PC-n és Androidon játszhattunk a rendkívüli szabadságot nyújtó szerepjátékkal, de egy külső partner segítségével hamarosan Xbox One-on és PlayStation 4-en is a korábbi epizódot nyüstölve készülhetünk a folytatásra.

A török Taleworlds csapata már egy ideje gőzerővel dolgozik a Mount & Blade II: Bannerlord elkészítésén, ami igyekszik megtartani az első rész rendkívül részletes szimulációját és szabadságát, de lehetőleg megszabadulni a játék gyermekbetegségeitől. Az első rész ezek ellenére rendkívül élvezetes, így a Koch Media segítségével konzolokra is megjelenik a 2010-es játék.

Amint az évszámból néhányan rájöhettetek, a Warband kiegészítővel megtoldott változatról van szó, ami a rajongók szinte egyöntetű véleménye szerint a játék legjobb változata. A kiadó tájékoztatása szerint pedig csupán néhány hetet kell várnunk a megjelenésig, ami szeptember 16-án esedékes. A Mount & Blade: Warband konzolos változataiban sajnos a PC-n megjelent zseniális modokról le kell mondanunk, de a 32 játékost támogató multis móddal együtt az összes gyári feature-t megkapjuk.

Ti kipróbáljátok majd valamelyik konzolváltozatot?


Vélemény, hozzászólás?