Nagy frissítést kap a The Elder Scrolls Online


A One Tamriel a tizenkettedik az Elder Scrolls Online patch-ei sorában, de igazi rekorder is: ez a legméretesebb eddigi javítás. A One Tamriel ugyanis nem csak egy javítócsomag, hanem mint a neve is mutatja, az a célja, hogy Tamriel népét (vagyis a játékosokat) egyesítse. Ez a gyakorlatba átültetve annyit jelent, hogy mostantól Tamriel bármely zónáját felderíthetjük, és a szintünktől függetlenül kalandozhatunk együtt a barátainkkal. Egyéb változtatások is történnek, a listát itt tudjátok elolvasni. A One Tamriel október 18-ától tölthető.

Ezzel majdnem párhuzamosan Halloween is beindul: a Boszorkányfesztivál csütörtökön, október 13-án indul, és november elsejéig tart. Lesz itt minden: feketemágia, feltámadó halottak, egy csomó, az alkalomhoz illő küldetés, amelyek végén tematikus jutalmakkal gazdagodhatunk.

A jövőre vonatkozóan annyi derült ki, hogy 2017-ben érkezik a Housing rendszer, amelynek segítségével elkészíthetjük a saját kis kulipintyónkat, legyen szó akár vidéki hajlékról vagy nagyvárosi palotáról.

Még egyszer: a One Tamriel Update október 18-án érkezik, a Witches Festival pedig október 13-án veszi kezdetét.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?