Ne éljük bele magunkat az Alien: Isolation folytatás ötletébe!


Nem a legkellemesebb feladat 24 órán belül valamiről, aztán annak az ellenkezőjéről hírt adni, de esetünkben pontosan erről van szó. Tegnap felütötte ugyanis a fejét a pletyka, miszerint folytatást kap a Creative Assembly 2014-es játéka, az Alien: Isolation.

Az Official PlayStation Magazine egy titokzatos forrásra hivatkozva állította, hogy a stúdió a Halo Wars 2 munkálatainak végeztével egy újabb, az Alien-filmek univerzumában játszódó játék fejlesztésébe fog, de az Eurogamer úgy tudja, hogy ez bármilyen jól is hangzik, sajnos nem igaz.

Az oldal forrásai arról számoltak be, hogy bár a fejlesztőcsapat valóban lefektette egy új projekt alapjait, amivel a Halo Wars 2 után kívánnak foglalkozni, ez nem az Alien univerzumban játszódó program lesz. Az oldal ezen felül arra is felhívja a figyelmet, hogy az Isolation fejlesztésén dolgozó csapat nagy része időközben lecserélődött, ami tovább csökkenti a folytatás elkészültének esélyeit.

A PlayStation Magazine munkatársai nem kívánták kommentálni a fejleményeket, noha az ő pletykájuk okán került fel egyáltalán a térképre a folytatás ötlete.

A ma esedékes Nemzetközi Alien Nap okán górcső alá vettük a filmsorozat botrányok övezte harmadik részének történetét, erről ide kattintva olvashatjátok cikkünket.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?