Nehéz döntések


Nem sokára jön a tárhely számlája, egészen pontosan novemberben és egy évre 32 ezer forintot kell kifizetnem, és ez némileg gondolkodóba ejtett, mert pont olyan időszakban vagyok amikor minden fillér számít.

Sokan nem is tudják milyen nehéz tisztának, reklám mentesnek megőrizni az oldalt, fizetni a rezsiét foglakozni vele (igaz az uttóbi időben keveset foglalkoztam az oldalal), megkersni egyaltalán a pénzt az oldal fenntartásához.

A kérdés csupán az, hogy megéri e egyáltalán?

I mean, szeretek alkotni, nyomott hagyni de valljuk be 2012 óta nem túl sok eredményt tudok felmutatni, volt egy elég viharos múltam, jelenleg se egzisztenciám, se saját terem nincs alkotni. És ha megnézem a csatorna statisztikákat, látom a növekedést, de borzasztóan lassan.

Nem számít mennyi munkát fektetek egy videóba, lehet valami kurva jó videó is, ha nem ismert, a kutya nem fogja megnézni, reklámoznom kéne de ahhoz pénz kell, pénzt fizetésből kapnék, de bruttó 165ből ezt biztosan nem tudom fedezni, ez van, ez a magyar valóság,  nem a jólét meg a faszom tudja mi amit a kormány kommunikál a nép felé.

Szóval vajon érdemes folytatnom és állni tovább a költségeket?

Talán úgy kell tekintenem erre, mint egy üzletre. Még egy év buktát, (ha bukta lesz) benyelek, és ha nem történik kiemelkedő változás, abba hagyom a videózást, mert nem lesz értelme folytatni ez egy ésszerű gondolkodás szerintem.

Aztán kitudja, lehet egy év múlva újra kezdem az egészet más csatornán, más dizájn mellett de egyelőre így látom.

„Always forward, always”

Terveim mindig lesznek a jövőre nézve, de jelenleg sokkal fontosabbnak tűnik hogy anyagilag stabilabb lábakon álljak, legyen állásom, albérletem, felnőtt stuff.

Ti hogy látjátok?


Vélemény, hozzászólás?