Nem a Witcher 3 miatt lesz érdemes PS4 Prót venni


A CD Projekt RED egészen biztos benne, hogy a Witcher 3: Wild Hunt konzolos változataival nem játszhatunk majd 4K-s felbontásban.

A PlayStation 4 Pro bejelentése óta is jó néhány cím felkerült arra a folyamatosan frissülő listára, ahol a konzol 4K-s és HDR képességeit kihasználó játékokat gyűjtjük. A Witcher 3: Wild Hunt viszont egész biztosan nem szerepel majd rajta

Ezt nemrég a CD Projekt RED hivatalosan is megerősítette, sőt, egy teljes mértékben elfogadható magyarázattal is előálltak a döntés kapcsán:

Teljes erővel a Cyberpunk 2077-re és a Gwentre szeretnénk koncentrálni, a Witcher 3: Wild Hunt Full HD játékból 4K-s játékká való alakítása konzolon túl sok időt és energiát felemésztő folyamat lenne. Emiatt úgy döntöttük, hogy nem adjuk ki a Wild Hunt olyan változatát, ami a PlayStation Pro funkcióit támogatja”

– közölte a lengyel csapat.

Bár PC-n végigjátszhatjuk 4K-ban is Geralt kalandjait, az alap PS4 és Xbox One teljesítménye miatt konzolon végig kisebb felbontásban gondolkodott a csapat. Sőt, részben ez eredményezte az első E3-as bemutatókhoz képest eszközölt változtatásokat is.

Nektek hiányozni fog a feltupírozott konzolváltozat?


Vélemény, hozzászólás?