Nem kapjuk meg ingyenes frissítésként a felújított Bulletstormot PC-n


A remastered kiadások korát éljük, melynek a PC-sek számára meg van az az előnye (mármint amellett, hogy régi kedvenceinket újrajátszhatják), hogy az eredeti játék birtokában gyakran egy ingyenes frissítés formájában megkapják az új változatot, lásd például a BioShock: The Collection esetét.

A hétvégén hivatalosan is bejelentett, a Gearbox frissen alapított kiadói szárnyának gondozásában megjelenő Bulletstorm: Full Clip Edition esetében azonban sajnos nem ez lesz a helyzet, ezt pedig a stúdió vezetője, Randy Pitchford jelentette be Twitterén egy rajongói kérdésre válaszolva. Az eredeti játék még az EA gondozásában jelent meg, így a fellépő licencproblémák nem teszik lehetővé a dolgot.

A rajongók erre fel a Darksiders esetét emlegették fel, melyet anno a THQ jelentetett meg, a felújított Warmastered Editon pedig már a Nordic Games (immár THQ Nordic néven) égisze alatt debütált. Pitchford elmondása szerint az teljesen más helyzet, a Nordic ugyanis a széria korábbi és jövőben készülő részeinek jogait is megvásárolta/tulajdonolja, ők pedig lényegében csak besegítenek az eredeti játékot készítő People Can Fly csapatának, hogy megjelenhessen a Bullestorm felújított változata. Ez van srácok.

A Bulletstorm: Full Clip Edition 2017. április 7-én érkezik Xbox One, PlayStation 4, és PC platformokon, az előrendelők pedig megkapják a Duke Nukem’s Bulletstorm Tour DLC-t, ami lehetővé teszi, hogy a játék főszereplőjét lecseréljük az eredeti hangján, vagyis Jon St. John orgánumán megszólaló Duke Nukem karakterére.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?