Némely humorista


Némely humorista igen csak tévedésben van, mind a szakmában való tevékenykedésével mind pedig a közösség kezelésével.
Egy humorista,akit nem nevezek nevén a hitelrontási vádak el kerülése végett, megosztott egy viszonylag tűrhető poént amit értékeltem.
Utána írta pontozzuk,mire azt mondtam, hogy egy jó kritikus nem pontozz,viszont ha ezt az irányt követi gyakrabban nézem a műsorát és -e mellé küldtem 2 videót inspirációként.
Ebből az egészből egy nagyon durva média ellenes kritika és igénytelen humor ellen való állás foglalás kerekedett ki.
Először még volt valamiféle köze a vitához a dolognak,de ahogy haladtunk az idő folyamán egyre kevésbé tudott a vita partner érdemben hozzászólni,ezért el kezdett személyeskedni, körülbelül egy 16 éves gyerek szintjén
Ez a kocka vagy és nincs barátnőd,meg „pixel muffokat bújod” stílusú kommentek követték egymás után a beszélgetéseket,melyet érdemben nem szerettem volna le reagálni.
Komolyan nem értem mi értelme a személyeskedésnek,ebből is látszik hová jutott a magyar Stand up,ha nem lehet a véleményébe bele kötni,kössünk bele a szakmájába,a külsejébe és tegyük gúny tárgyává,nevetséges.
Nekem is bőven lenne hasonló szitkom vita partneremre,de az annyira egy alattomos húzás lenne,mely messze távol áll tőlem és a stílusomtól.
Tényleg az Ő hozzá hasonló humoristákat akarjátok követni?


Vélemény, hozzászólás?