Nemsokára konzolokon is debütál a Slain: Back From Hell


Nagy várakozás előzte meg a 80-as és 90-es évek hack ‘n’ slash alkotásain felnőtt játékosok részéről a videojátékos veteránokból verbuválódott Wolf Brew Games játékát, a Slain!-t. A Kickstarteres pénzből készülő gótikus akciójáték márciusi Steames bemutatkozása azonban nem sikerült túl jól, a látványt dicsérő szavakat leszámítva elég komoly kritikával kellett szembenézniük az alkotóknak.

Becsületükre legyen mondva, nekidurálták magukat, és pontról pontra haladva minden kifogásolt elemet kijavítottak a Bathoryn nevű, időnként vérfarkassá átváltozó harcos brutális és metálzenével aláfestett kalandjában, így a játék méltó formáját elnyerve újradebütálhatott augusztus elején a Steamen Slain: Back from Hell címmel. Ennek a kiadásnak az előnyeit pedig hamarosan a PS4 és Xbox One konzolok tulajdonosai is megtapasztalhatják, ugyanis előbbire szeptember 13-án, utóbbira pedig október 5-én jelenik meg a program 13 dolláros áron.

A Kickstarteres kampány során a Wii U és a PlayStation Vita változatokra is összejött a kért összeg, egyelőre azonban csak utóbbi esetében nyilatkozott a Slain! kiadója, a Digerati Distribution: a Sony kézikonzoljára valamikor az ősz folyamán kapjuk meg a játékot.

A Slain: Back from Hell egyébként minimum 6 órányi vegytiszta akciót ígér, nem kell se szintlépéssel, se grindeléssel, se craftolással foglalkoznunk, csakis az elénk kerülő ellenfelek és boss-ok felaprításával, ehhez pedig nemcsak különleges fegyvereket, hanem hangulatos zenei aláfestés is kapunk, melyet nem más, mint Curt Victor Bryant, a Celtic Frost nevű svájci metálbanda egykori basszusgitárosa jegyez.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?