Nincs ellenfele a Lego Star Wars: The Force Awakens-nek


Hiába hónapokkal Az ébredő Erő mozis bemutatója után jelent meg a LEGO Star Wars: The Force Awakens, a film által keltett rajongás a népszerű LEGO-figurákkal és a videojáték-sorozattal összekapcsolva remek üzleti vállalkozás. Bár az igazán nagy megjelenéseknek híján voltunk az utóbbi hetekben, de azért így is remek eredmény a TT Games mókás kalandjától, hogy négy hete nem talál legyőzőre a brit lemezes videojátékos eladásokat monitorozó ChartTrack listáján. Mindezt úgy, hogy 39%-kal estek vissza az eladásai az előző héthez képest.

Öt héten át egyébként csak egyetlen LEGO-játék húzta az élen, a LEGO Batman 2: DC Super Heroes még 2012-ben, ettől pedig már csak karnyújtásnyira van az új epizód. A Warner nem panaszkodhat egyébként a LEGO franchise tagjaira, hiszen a TOP20-ban jelenleg bent van a LEGO Marvel’s Avengers és a LEGO Jurassic World is.

Őrületes mozgás egyébiránt nem volt az elmúlt hét napban a listán, az Uncharted 4 visszaesett a dobogóról a hatodik pozícióba, míg az elnyűhetetlen FIFA 16 felverekedte magát az ezüstérmes helyig, és még a múlt héten harmadik helyen debütált Monster Hunter Generations is bennmaradt a legjobb tízben. A Pokémon GO sikere pedig erősen hozzájárult, hogy a Pokemon Omega Ruby ismét feltűnt a legjobbak között.

 1. LEGO Star Wars: The Force Awakens
 2. FIFA 16
 3. Overwatch
 4. Grand Theft Auto V
 5. Doom
 6. Uncharted : A Thief’s End
 7. Call of Duty: Black Ops 3
 8. Rocket League
 9. Monster Hunter Generations
 10. Minecraft: Xbox Edition
 11. Star Wars: Battlefront
 12. LEGO Marvel’s Avengers
 13. Fallout 4
 14. LEGO Jurassic World
 15. Mirror’s Edge Catalyst
 16. Homefront: The Revolution
 17. Pokemon Omega Ruby
 18. Mario and Sonic: Rio 2016 Olympic Games
 19. Minecraft: Story Mode
 20. Minecraft: PlayStation Edition

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?