Nintendo NX – te fizetnél ennyit érte?


Még nem tudjuk, milyen lesz pontosan a Nintendo NX, de a pletykák szerint egy kézikonzolról van szó, amit egyébként tévére is köthetünk. Biztos, hogy megér majd annyit, amennyit állítólag elkérnek érte?

A Ubisoft nagyon lelkes és aktívan ajnározza a Nintendo NX-et. A kiadó egyike volt azon keveseknek, akik megpróbáltak nyugati AAA címeket kiadni Wii U-ra, de néhány sikertelen próbálkozás után annyiban hagyták inkább az egészet.

Hamarosan, talán már a héten megtudjuk, mit kínál az NX. A brit Tesco webshopjába felkerült a termék, melyhez az egyértelműen csak placeholderként megadott 2016. 12. 31-ei megjelenési dátumot írták. Ami érdekesebb, az az ár: az adatlapon 349,99 angol font szerepelt, pont annyi, amennyibe a novemberben érkező PlayStation 4 Pro kerül. A bejegyzést mostanra eltávolították.

Akármilyen is legyen az NX,  valószínűleg egyedi funkcióival és kialakításával fog inkább rajongókat szerezni (akárcsak a Wii, a Wii U vagy a 3DS), és így nem is biztos, hogy a PS4-gyel és az Xbox One-nal akarja vagy kell felvennie a versenyt. Egy főleg hordozható gépből valószínűleg nem tudnak majd 4K-s felbontást kisajtolni.


Vélemény, hozzászólás?