Nintendo Switch-re is érkezik a LEGO City: Undercover


Anno 2013-ban sokan pislogtak irigykedve a Wii U tulajdonosok felé, hiszen kizárólag a Nintendo konzoljára jelent meg akkor a „legósított GTA-ként” is emlegetett LEGO City: Undercover. Az exkluzivitásnak azonban vége, ugyanis a WB Games bejelentette, hogy Nintendo Switch, PS4, és Xbox One konzolokra, valamint PC-re is kiadja a TT Games programját 2017-ben.

A bejelentésből nem csinált nagy ügyet a kiadó, mindössze hivatalos Twitter-csatornáján tett közzé egy erről szóló posztot, így nem tudjuk, hogy esetleg egy felújított-kibővített változatról, vagy egy sima portról van szó, sőt, még pontos időpontunk sincs, csak annyi, hogy valamikor a jövő év tavaszán érkezik az új platformokra a játék. Bár utóbbi eltitkolásában minden bizonnyal a Nintendo Switch még levegőben lógó megjelenési dátuma is közrejátszott.

A LEGO City Undercoverben egy Chase McCain nevű beépített zsaru felett vehettük át az irányítást, akinek feladata az, hogy megmentse LEGO City városát Rex Fury bűnös tevékenységeitől és a bűnözőktől. Ehhez egy hatalmas szabadon bejárható város állt a rendelkezésünkre, és megannyi sandbox funkció: különféle járműveket használhattunk McCainnel, LEGO-kockákból mindenféle objektumokat építhettünk, felnyithattunk extra játszható karaktereket, és fejleszthettük rendőrünk képességeit.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?