No Guns bejelentés


„So, I’ve got bullets but no gun. That’s quite zen.”

A fenti idézet a zseniális Luther című filmsorozatban hangzott el, és a megnyerően pszichopata Alice Morgan (Ruth Wilson) mondta, amikor felfedezte, hogy bár van nála pár töltény, stukker sajnos nem akad hozzá. Talán ez ihlette meg a Landfall stúdiót, talán nem, az biztos, hogy a legújabb játékuk Alice Morgan előbb kifejtett dilemmájára épül. Van töltény, nincs fegyver. Hát fogunk egy kalapácsot.

A dolog a következőképpen fest a gyakorlatban (ha a videóból valamiért nem lenne világos): fogjuk a töltényt, célzunk vele, majd egy baromi nagy kalapáccsal rácsapunk a gyutacsra, és voilá, már repül is a golyó. Mindezt VR-ban is. A „visszafogott” látványvilágra az a magyarázat, hogy a videó abból a változatból származik, amit a csapat egy 24 órás játékfejlesztői versenyen hozott össze; ennyi idő alatt tényleg nem lehet kidolgozott ellenfeleket várni…

Akit érdekel a játék, itt jelentkezhet az alfatesztre. Megjelenési dátum még nincs, platform viszont igen. A No Guns PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik, illetve a fejlesztők külön kiemelik, hogy Vive-ra is jön.


Vélemény, hozzászólás?