No Man's Sky – így játszik a Hello Games vezére


Ha még nem untátok meg a No Man’s Sky hírek és videók véget nem érő sorát, akkor nézzétek meg, hogy a Hello Games stúdió vezetője, Sean Murray hogyan játszik egy órán keresztül.

Ha annyi hír nem is fut be egy nap a Hello Games játékáról, amennyi világot a No Man’s Sky játékmenete során felfedezhetünk, azért szépen el vagyunk látva olvasni- és látnivalókkal. Akár a PlayStation 4-es változat, akár a PC-s verzió, akár az első benyomások kerülnek szóba, minden alkalommal kíváncsiak vagyunk a projekt részleteire, ezért gondoltuk azt, hogy talán titeket is érdekel az a videó, amelyben a játék atyja, Sean Murray látható. 

Persze a Hello Games első számú embere nem origamikat generál véletlenszerűen egy órán keresztül, hanem megmutatja, hogy az első napos frissítésnek szánt 1.03-as patchet követően hogyan fut és miképpen fest szeme fénye, a No Man’s Sky. Noha a stream lényegi része a játékmenet bemutatása, a fejlesztő kommentárja is legalább annyira érdekesnek bizonyul, ha figyelmesen hallgatjuk: 

Watch live video from hellogamesofficial on www.twitch.tv

A No Man’s Sky-t a PS4-es játékosok már holnap, augusztus 10-én beszerezhetik, de a PC-seknek a vártnál tovább, 12-éig kell kibírniuk. Addig is, míg megjelenik hallgassátok meg a soundtracket ingyen vagy nézzétek meg a sci-fi játék legfontosabb részeinek összefoglalóját.  


Vélemény, hozzászólás?