No Man's Sky – PS4-en csak egy játék indult jobban


A PC-s után a PS4-es változat indulásáról is kaptunk infókat. A No Man’s Sky sokkal jobban teljesített, mint azt valaha gondolhattuk volna.

Múlt hét kedden jelent meg a Hello Games játéka PS4-re (PC-re pénteken), így a heti eladási listák alakulásába is beleszólt. Délután elmondjuk, itthon hogyan teljesített, viszont azt már most tudjuk, hogy a brit dobozos játékok között az élen végzett, lenyomva a GTA V-öt, az Overwatchot, a LEGO Star Wars: The Force Awakenst és az Uncharted 4-et is.

Ezzel együtt minden idők legjobb, a Sony által kiadott új IP-je lett, és a második legjobban rajtoló PS4-es játék az Uncharted 4 után. Az összes kiadó új, PlayStationre is megjelent franchise-ai között az ötödik helyet szerezte meg a Destiny, a Watch Dogs, a The Getaway és a The Last of Us mögött.

A csapat ennek fényében főleg nem pihenhet, ugyanis mind a PC-s, mind a PS4-es változat tele van bugokkal, hajlamos összeomlani, és ezeket a hibákat gyorsan javítani kell. Meg némi új, izgalmasabb tartalom sem ártana.


Vélemény, hozzászólás?