Novemberben érkezik csak a Darksiders: Warmastered Edition


Végre egy mondatban szerepelnek a „Darksiders” és a 3-as számjegy mondhatnánk, de sajnos jelen esetben ez mégsem azt jelenti, hogy a THQ Nordic nekiállt az akció-RPG várva várt harmadik epizódjának, hanem azt, hogy a cég bejelentette három programjának, köztük az első Darksiders felújított változatának premierdátumát.

Ami mégsem olyan örömteli, hiszen mindenféle magyarázat nélkül az előre jelzett október 25-ikei időpont helyett majdnem egy hónappal később, november 22-én kapjuk meg a Darksiders: Warmastered Editiont Xbox One, PS4 és Wii U konzolokon. Utóbbin csak digitális változatban, a lemezes kiadás egyelőre bizonytalan időpontban érkezik a Nintendo konzolján. És mi a helyzet a PC-s változattal? Nos, az is érkezik, igaz, egy picit később, november 29-től lehet megvásárolni számítógépekre az apokalipszis lovasának, Háborúnak a kalandjait.

Ami 1080p felbontással és 60fps képfrissítési értékkel fut majd (kivéve Wii U-n, ott csak 30fps-t sikerült kicsikarni a gépből), az árnyékok és a különböző effektek sokkal szebbek lesznek, a textúrák felbontása a kétszeresére hízott, és a renderelési technikán is finomítottak a fejlesztők. PC-n emellett 4K felbontás és extra grafikai opciók is elérhetők lesznek, mindezt meglehetősen kedvező áron, 20 dollárért kínálja a stúdió.

Emellett a THQ Nordic örömmel jelentette, hogy a We Sing november 22-én kerül forgalomba két változatban (az egyik csak az alapjátékot, a másik két mikrofont is tartalmaz), míg a The Dwarves december 1-től lesz kapható PC, Mac, Linux, Xbox One és PlayStation 4 platformokon digitális és lemezes változatban egyaránt.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?